Kantoor ruimte

Senior Organisatiecoach

Wil jij met jouw ervaring aan de slag als verander- of programmamanager in de publieke sector? Heb jij, net zoals wij, de drive om overheidsorganisaties te helpen bij toekomstbestendig veranderen? Voel je enthousiasme als je denkt aan het verder professionaliseren van teams? Of aan het helpen doorontwikkelen van gemeentelijke organisaties?

 

En werk je graag zelfstandig, maar wil je wel onderdeel uitmaken van een warm en ambitieus team andersdenkers in een wendbare organisatie? Vind je het leuk om jongere collega’s te coachen in hun ontwikkeling?

 

Dan is werken als Senior Organisatiecoach bij Aquirius iets voor jou!

 
Druk kantoor

Werken als Senior Organisatiecoach bij Aquirius

Je geeft je werk bij Aquirus zelf vorm. Wij geloven niet in accountmanagement of sales. Acquisitie doe je zelf: via jouw netwerk en intermediairs zoek je opdrachten die bij je passen. Je voert die projecten zelfstandig uit, met je collega’s als back-up om te sparren.

 

Je hebt verstand van verandermanagement. Je kijkt met een frisse, andere blik naar de vraag van jouw opdrachtgever. Je weet hoe je tools als Lean, Visueel Management en Management Drives in de praktijk inzet. Je hebt oog voor de ‘harde’ kant van structuren en processen. Maar verliest de ‘zachte’ kant van teams en medewerkers niet uit het oog. Je komt met pragmatische oplossingen die net even anders kunnen zijn dan verwacht. Verder verzorg je van tijd tot tijd samen met collega’s trainingen en workshops voor opdrachtgevers. 

 

Je coacht ook onze juniors

Je bent niet alleen een Organisatie Coach voor je opdrachtgever, maar ook een interne coach. We helpen pas afgestudeerden om een goede senior te worden. Met de ervaring die jij hebt ben je bereid ook je intern (jongere) collega’s te coachen en uiteraard leer je ook weer van hen.

 
Samenwerken op kantoor
Wat wij verder graag in jou zien als Senior Organisatiecoach

Persoonlijkheid en lef zijn voor ons belangrijk. Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring binnen de Publieke Sector om complexe projecten zelfstandig uit te kunnen voeren. Verder:

 • Ben je maatschappelijk betrokken en werk je graag samen om een bijdrage te leveren aan thema’s die van belang zijn voor ons allemaal

 • Heb je veel ervaring met veranderkundige organisatieprojecten en beschouwt jouw omgeving jou als een expert

 • Kun je met mensen uit alle lagen van een organisatie samenwerken en daarin moeiteloos schakelen.

 • Ben je niet alleen organisatiesensitief en analytisch sterk, maar ook resultaatgericht, flexibel en pragmatisch. Out-of-the-box denken is je tweede natuur.

 • Houd je van de korte lijnen in een klein, maar ambitieus team en deel je enthousiast je kennis en ervaring met je collega’s

 • Beschik je over vaardigheden die bij een mentor passen

 • Neem je graag junior medewerkers onder je hoede om hen te begeleiden in hun ontwikkeling naar een ervaren Senior Organisatie Coach

 • Denk je graag mee over de koers en de groei van Aquirius voor nog meer impact

 • En beschik je over een uitgebreid netwerk

 
Wat wij je verder bieden bij Aquirius

Bij Aquirius vind je een open sfeer, waarin wij werken vanuit onderling vertrouwen. We bieden je vrijheid en zelfstandigheid, waarbij je altijd kunt rekenen op de kennis en ervaring van je collega’s. En al zijn we heel gedreven, we vinden een goede werk-privè balans erg belangrijk. Als Aquirius Senior kun je verder onder meer het volgende verwachten:

 • Je start met een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling

 • Je krijgt een basissalaris dat, afhankelijk van kennis en ervaring, vergelijkbaar is met schaal 12-13 bij gemeenten. Als we met Aquirius een goed jaar hebben, ontvang je daarnaast een mooie bonus

 • Je krijgt de ruimte om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Naast je salaris heb je daarom een Aquirius Keuze Budget voor o.a. aanvullende opleidingen en budget voor mobiliteit (reiskosten, leaseauto of ov-jaarkaart)

 • Je komt terecht in een warm nest van collega’s die kritisch met je meedenken en je uitdagen om het beste uit jezelf te halen

 • Je doet mee met onze terugkom-/kennissessies, waarin we als team samen inhoudelijk over opdrachten spreken én elkaar bijpraten over meer persoonlijke zaken tijdens een hapje en een drankje

 • Je gaat met ons mee op extra Aquirius-uitjes in een relaxte setting

 • Natuurlijk horen een laptop en mobiele telefoon ook tot je standaarduitrusting.

Congres
 

Ben je enthousiast?

Schrijf ons dan een motivatiebrief en vertel wat jouw beweegredenen zijn om als Senior Organisatie Coach bij ons aan de slag te gaan. Stuur je brief ook met je CV mee, waaruit jouw relevante werkervaring in de Publieke Sector duidelijk naar voren komt.

 

Als wij net zo enthousiast zijn over jou als jij bent om onze nieuwe Senior Organisatie Coach te worden, maken wij binnenkort vast en zeker kennis!