downloaden (1).png

Coaches, geen consultants

Wij zijn geen consultants. We noemen onszelf Organisatie Coaches. We willen onze opdrachtgevers in de publieke sector niet alleen adviseren en rapporten schrijven. Wij willen hen begeleiden, onze mouwen opstropen en samen met hen aan de slag.

Overheidsorganisaties moeten continu inspelen op veranderingen. Dat betekent mogelijkheden onderzoeken en oplossingen doorvoeren. En dat is precies wat wij als Aquirius doen. Wij helpen organisaties bij de toekomstbestendige verandering en verbetering van hun dienstverlening. Maar doen dat net even anders dan mainstream adviesbureaus.

 

Wij zetten net dat stapje extra om met elkaar het doel te bereiken. We kijken met een andere blik naar de situatie. Wij leggen de vinger op de échte zere plek in de organisatie. Wij komen met pragmatische oplossingen, die onze opdrachtgevers niet altijd verwachten. En we helpen vervolgens met het implementeren van de plannen en het nieuwe beleid.

 
Collega's die samenwerken

Maatschappelijke betrokkenheid

We willen met Aquirius impact maken op maatschappelijke thema’s. En hoe meer, hoe liever! Dus zo gauw we samen het gewenste resultaat behalen, gaan we op zoek naar nieuwe projecten.

team-5842784_960_720.webp

Multidisciplinair team van andersdenkenden

Wij zijn een klein, maar multidisciplinair team. Dat is onze kracht. We benutten onze verschillen in expertise, inhoudelijke vakkennis en ervaring voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

 

Coaching van juniors

Het is ons een doorn in het oog dat pas afgestudeerden moeite hebben om te starten met een loopbaan in hun start op de arbeidsmarkt. Daarom ontwikkelden wij speciaal voor hen ons Aquirius-programma.

Studente met laptop

Anders denkenden

We doorbreken patronen en komen met verrassende analyses. We kijken met een brede blik. Vanuit de bedrijfscultuur én de mensen, rekening houdend met processen en structuren.

High fives

Proces of cultuur .. Cultuur of proces .. is het niet één en hetzelfde?

 

Samen aan de slag?

Aquirius staat voor advies en ondersteuning bij verandering.  Dus staat uw organisatie  aan de vooravond van het ontwikkelen van nieuwe plannen of het implementeren van beleid? Streeft u naar een effectievere dienstverlening of een verbeterde ondersteuning van een of meer teams? Of bent u benieuwd wat onze diensten voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. Ons bellen of een whatsappbericht kan ook. We maken dan zo snel mogelijk een afspraak om uw vragen in een persoonlijk gesprek te bespreken.